Çorum Mercek Haber

Belediye Meclisi, gündemi görüştü

Belediye Meclisi, gündemi görüştü

Çorum Belediye Meclisi’nin Ekim dönemi olağan toplantısı Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’ın başkanlığında yapıldı.

Belediye Turgut Özal Konferans Salonunda sosyal mesafe ve maske kuralları uygulanarak yapılan toplantıda gündeme alınan maddeler görüşülerek karara bağlandı.

Toplantı, önceki aylara oranla oldukça sakin geçti.

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda daha sonra gündem dışı konuşmalar yapıldı.

MHP Grup Başkanvekili Selim Güloğlu, CHP Grup Başkanvekili Tuncay Yılmaz, CHP Belediye Meclis Üyeleri; Şentürk Gülnaz, Erkan Özbal, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri İsmail Yağbat ve Muhammed Fatih Temur, birer konuşma yaparak çeşitli konularda görüş, düşünce ve önerilerini dile getirdi.

Toplantıda Ermenistan tarafından saldırıya uğrayan kardeş ülke Azerbaycan’a destek konusu ön plana çıktı.

Toplantı başlangıcınca Belediye görevlileri tarafından tüm meclis üyelerine Türkiye ve Azerbaycan bayrakları dağıtıldı.

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ise toplantı salonuna girer girmez, tüm meclis üyelerini ellerinde bayraklarla Azerbaycan’a selam göndermeye davet etti.

Azerbay’ın yanında olduklarını vurgulayan Aşgın, “Azerbaycan’a tüm meclis üyelerimizle AK Parti , MHP ve CHP grubumuzla bu milletin tüm unsurlarıyla başımız dik, gönlümüz ileride destek veriyoruz” dedi.

Gündem dışı konuşmaların ardından gündem maddelerine geçildi.

Toplantıda baş kadro iptal ve ihdası, yerleşik alan tespiti, cadde ve sokaklara isim verilmesi gibi konuların yanı sıra bazı imar konuları görüşülerek plan değişikliği talepleri değerlendirildi.

Toplantı sonunda Belediye Başkanı Aşgın, tüm meclis üyelerine ÇORBİS projesi kapsamında Çorum’a kazandırılan bisikletlerden faydalanmaları için birer kart hediye etti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ