Çorum Mercek Haber

Otomobil takla attı: 3 yaralı

Otomobil takla attı: 3 yaralı

Çorum’un Sungurlu ilçesinde, dinlenme tesisinden çıkan kamyona çarpmamak için manevra yapan otomobil kaldırıma çarparak takla attı. Kazada 3 kişi yaralandı.

Kaza, Sungurlu-Kırıkkale karayolunun 5. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Sungurlu’dan Ankara istikametine seyir halinde olan Mehmet Y. yönetimindeki 61 OF 0643 plakalı otomobil, bir dinlenme tesisinden aniden önüne çıkan kamyona çarpmamak için manevra yaptı. Kontrolden çıkan otomobil, yol kenarındaki kaldırıma çarptıktan sonra takla atarak devrildi. Sürücü kazayı yara yara almadan atlatırken otomobilde bulunan Necati B., Elmas Büşra Y. ve Sevil Y. yaralandı.

 

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar, ambulanslarla Sungurlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Öte yandan kaza saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde dinlenme tesisinden çıkan kamyonu fark eden sürücü manevra yaptıktan sonra savrulmaya başlıyor. Kaldırıma çarpan otomobil daha sonra takla atıyor.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İHA)

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ