Çorum Mercek Haber

Çerikci, ÇESOB Başkanlığına aday

Çerikci, ÇESOB Başkanlığına aday

Çorum Yorgancılar, Çeyizlik Eşya, Perde İmal ve Satıcıları Esnaf Odası Başkanı, aynı zamanda S.S. Çorum Hitit Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Erdoğan Çerikci, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Çerikli, yüzde 90’ı tamamlanan seçimlerden ortaya çıkan tabloya göre mevcut yönetimin sınıfta kaldığını ileri sürerek, önümüzdeki aylarda yapılacak olan ÇESOB seçimlerinde başkanlığa aday olduğunu söyledi.

Beraberinde bazı oda başkanları ile birlikte İkinci Bahar Lokantasında basın toplantısı düzenleyen Çerikçi, merkezde bulunan 19 odanın 11’inin desteğini aldıklarını bildirdi. Çerikci, il merkezinde yapılan 19 oda seçimi ile ilçelerdeki 21 odadan 18’inin tamamlandığını kaydetti.

Çerikçi, yapılan istişare sonucunda mevcut yönetimin değişmesi gerektiğine inanıldığını ve Çorum’un dinamikleri ile gerçekleştirilen görüşmeler çerçevesinde hizmete aday olarak kendisinin görüldüğünün altını çizdi.

“EMİR ALMAYACAĞIZ, ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ”

Mevcut yönetimin beceriksiz olduğunu ve değişmesi gerektiğini dile getiren Çerikci, “Hizmete çatıdan değil, işyerlerinin içinden, sorunların çözümü için emir alan değil, çözüm üreten bir anlayış ile esnafın teveccühüne talibiz” dedi.

Toplantıya; Mobilyacılar Odası Başkanı Yalçın Kılıç, Aşçı ve Lokantacılar Odası Başkanı İsmet Çıtak, Dikici ve Kunduracılar Odası Başkanı Cumhur Palabıyık, Sebzeciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Erdoğan Yılmaz, Kahveciler ve İnternetçiler Odası Başkanı Ahmet Şen, Kalaycılar ve Hırdavatçılar Odası Başkanı Sedat Ek de katıldı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ