Çorum Mercek Haber

Şans Topu Çorum’a düştü

Şans Topu Çorum’a düştü

Milli Piyango İdaresi tarafından oynatılan Şans Topu isimli oyunda bu haftaki büyük ikramiyenin biri Çorumlu çiftçiye çıktı.

Çorumlu bir vatandaş, Şans Topu’nun bu haftaki çekilişinden 555 bin liralık ikramiye aldı. Kuponun Özay Karakuş’a ait bayiden yatırıldığı öğrenildi.

Milli Piyango tarafından oynatılan Süper Loto, Sayısal Loto ve Şans Topu oyununda özellikle rekor seviyede ikramiye dağıtıldığı haftalarda ilgi daha fazla olurken, geçen hafta devreden Şans Topu’nda büyük ikramiye bu hafta üçe bölündü.

Şans Topu oyununun 942. hafta çekilişinde büyük ikramiye isabet eden kuponlar Adana Ceylan, Çorum merkez ve Kastamonu’nun Taşköprü ilçelerinden yatırıldı.

İnönü Caddesi Yuvam Otel yanındaki merkezde şans oyunları oynatan 33 nolu Ganyan ve İddia bayii Özay Karakuş’un makinesinden oynatılan kupon ile 5+1 bilen Çorumlu çiftçi talihlinin 555 bin 320 lira 70 kuruş ikramiye kazandığı öğrenildi.

Geçmişte ganyandan 330 bin TL ikramiye kazandırdıklarını hatırlatan Özay Karakuş, hedeflerinin Süper ve Sayısal Loto’da da Çorumlulara büyük ikramiye kazandırmak olduğunu dile getirdi.

Karakuş, İddaa oyunlarından da zaman zaman irili-ufaklı ikramiyeler kazandırdıklarını sözlerine ekledi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ