Çorum Mercek Haber

“Araç parkları karla mücadele çalışmalarına engel oluyor”

“Araç parkları karla mücadele çalışmalarına engel oluyor”

Çorum Belediyesi, karla mücadele çalışmalarının aralıksız devam ettiğini bildirerek, ara sokaklara park eden araçların büyük bir sorun olarak yansıdığını, çalışmaların hızla ilerleyebilmesi için vatandaşlardan anlayış beklediklerini vurguladı.

Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir’in koordinasyonunda Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı personelden oluşan ekipler, karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.

Son yılların çok karının yağdığı Çorum’da Belediye ekipleri, 50 araç ve 240 personelle kar mesaisine devam ediyor.

ARA YOLLAR VE SOKAKLARDAKİ ARAÇ PARKLARI SORUN OLUYOR

Çorum Belediyesi kar küreme ve tuzlama ekipleri çalışmalarını sürdürürken, ara sokaklarda devam eden çalışmalar park halinde bulunan araçlar nedeniyle aksamalara neden olabiliyor.

Özellikle kar küreme araçları, sokaklara yapılan araç parkları nedeniyle daralan yollara girmekte zorlanıyor ve bu bölgelerde karla mücadele çalışmaları zaman zaman aksıyor. Belediye, cadde ve sokaklardaki kar küreme esnasında cadde kenarına sıyrılan karların park halindeki araçların önünü kapattığını, çalışmaların hızla ilerleyebilmesi için vatandaşlardan anlayış beklediklerini kaydetti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ