Çorum Mercek Haber

Çevre Belediyeler Birliği meclis toplantısı yapıldı

Çevre Belediyeler Birliği meclis toplantısı yapıldı

Çorum Belediyeler Çevre Birliği Mayıs ayı olağan toplantısı yapıldı.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın başkanlığında gerçekleşen Çevre Belediyeler Birliği meclis toplantısında başkanlık divanı, encümen üyeleri, katip üyelikler, plan ve bütçe komisyonlarına seçimler yapıldı.

Yapılan seçimlerde Başkanlık Divanı ve Kâtip Üyeliğe 1. Başkan Vekili Halil İbrahim Şaltu, 2. Başkan Vekili Muzaffer Yıldırım, 1. Kâtip Üye Osman Fatih Gümüş, 2. Kâtip Üye Bilal Armutlu seçildi. Encümen üyeliklerine Meryem Demir, İsmail Bölükbaş, Recep Çıplak, Mustafa Tuzcu ve Muhammet Murat Kılıçlı seçildi.

Mali Hizmetler Müdürlüğünün 5355 Sayılı Mahalli İdare Birlikleri Kanunun 22. Maddesi ve Çorum Belediyeler Çevre Birliği Tüzüğünün 26. Maddesi gereği toplantının son bölümünde 2020 yılı birlik faaliyet raporu okunarak oylandı.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, yeni dönemin Çorum için hayırlı olması temennisinde bulundu.

TARİFE CETVELİNDE İNDİRİM YAPILDI

Meclis gündeminde Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi’ne gelen ve kabul edilen atık bertaraf ücretleri de görüşüldü. Daha önce ton başına 19 TL olarak belirlenen ücret, oylamaya sunularak %37 oranında indirimle 12 TL’ye düşürülmesi oybirliğiyle kabul edildi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ