Çorum Mercek Haber

Şahiner, kaldığı yerden devam…

Şahiner, kaldığı yerden devam…

Sungurlu Belediye Başkanı İYİ Partili Abdulkadir Şahiner, coşkulu bir törenle görevine yeniden başladı.

Geçirdiği by-pass ameliyatı sonrası evinde istirahat eden ve tekrar sağlığına kavuşan Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, belediyeye giderek görevine başladı.

40 gün önce kontrol için gittiği hastanede önce anjiyo olan ve bir gün sonra by-pass ameliyatı olan Başkan Abdulkadir Şahiner, alkışlar eşliğinde görevine başladı. Başkan Şahiner’i belediye önünde personeli ve vatandaşlar karşıladı. Karşılama sırasında Şahiner’e çiçek verildi.

Belediye önünde kendisini karşılayan personele ve vatandaşlara seslenen Başkan Şahiner, “Her zaman dediğimiz gibi bir büyük bir aileyiz. Sizler gibi personelim, dostlarım olduğu sürece sırtım yere gelmez. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

Şahiner, “Geçirdiğim ameliyat sonrası sizlerden 40 gün uzak kaldım. Bu 40 günde birçok fitne ve fesat çıkarmışlar. Kimisi yurt dışına kaçtığımı, kimisi bıçaklandığımı, kimisi ise kurşun yediğimi konuşuyormuş. Biz Sungurlu olarak önceden böyle değildik. Allah fitne ve fesat çıkaranlardan bizleri korusun.

Sungurlu’ya kaldığımız yerden hizmet etmeye devam edeceğiz. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. Sungurlu Belediyesi olarak hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ