Çorum Mercek Haber

Sağlık Bakan Yardımcısı Eldemir, Çorum’da

Sağlık Bakan Yardımcısı Eldemir, Çorum’da

Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir, bir dizi incelemeler yapmak, ziyaretlerde bulunmak ve toplantılara katılmak amacıyla Çorum’a geldi.

Geçtiğimiz günlerde milletvekilleri, il protokolü ve AK Partili yöneticilerden oluşan bir heyet Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ile görüşerek eski devlet hastanesinin ikinci basamak devlet hastanesi olarak yeniden sağlık hizmeti sunmasını talep etmişti.

Bakan Koca da konuyla ilgili olarak bir heyeti inceleme yapmak üzere Çorum’a göndereceğini belirtmişti. Bakan Koca’nın talimatı üzerine Bakan Yardımcısı Halil Erdemir, yerinde incelemeler bulunmak üzere Çorum’a geldi.

Eldemir Çorum’da ilk olarak Vali Mustafa Çiftçi’yi makamında ziyaret etti. Ziyarette, Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ve Erol Kavuncu, İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir, ayrıca Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ı ziyaret etti.

Eldemir’in yanı sıra Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ve Erol Kavuncu, İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ve yönetim kurulu üyeleri de ziyarette hazır bulundu. Görüşmede, Çorum’un yatırımları, belediye hizmetleri ve gündeme ilişkin konular hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Eldemir, Devlet Hastanesi eski binası ile Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde de incelemelerde bulunacak.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ