Çorum Mercek Haber

Çam Yarması 2’ye muhteşem gala

Çam Yarması 2’ye muhteşem gala

Çam Yarması – 2 Bitik Kardeşler isimli komedi filminin galası muhteşem bir atmosferde gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz Cuma günü Hanoğlu Konağı’nda düzenlenen galaya İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Baro Başkanı Kenan Yaşar, MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, Kamu-Sen İl Başkanı Selim Aydın, bazı Belediye Meclis üyeleri, mahalle muhtarları, STK temsilcileri, iş adamları, ünlü oyuncular ile çok sayıda davetli katıldı.

Galada konuşan HMK Film Yapımcısı Murat Kuşçu, çekimleri Çorum ve İskilip’te tamamlanan filme katkı sunan başta Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük ve sponsor firmalara teşekkür ederek başladığı konuşmasında, filmin Çorum’un tarihi, turistik ve doğal güzelliklerinin tanıtımına büyük katkı sunacağına inandığını söyledi.

10 NİSAN’DA VİZYONA GİRECEK

Filmin ailece izlenebilecek bir komedi filmi olduğunun altını çizen Kuşçu, başta tüm Çorum halkı olmak üzere herkesin filme sahip çıkması gerektiğini kaydetti.

Filmin 10 Nisan’da vizyona gireceğini ifade eden Kuşçu, emeklerinin boşa gitmemesi halinde Çorum’da film çekmeyi sürdüreceklerini söyledi. Filmden elde edilecek gelirin bir kısmını da başta Türk Silahlı Kuvvetleri olmak üzere Şehit Aileleri, AFAD, KANDER ve Engelli Derneklerine bağışlayacaklarını vurgulayan Murat Kuşçu, bu bağış fikrinin tüm yapımcılara örnek olmasını istedi.

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük ve Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan ise yaptıkları konuşmalarında, tüm Çorum halkından filme sahip çıkmalarını istediler. Bu filmde bir emek olduğunu ifade eden Sülük ve Candan, belediye olarak kendilerinin destek olduklarını şimdi sıranın ise Çorum halkına geldiğini dile getirdiler.

Bu arada İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük belediye personelleri başta olmak üzere tüm İskilip halkına bilet alma konusunda söz verirken, Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın da personellerine yönelik böyle bir jestte bulunması bekleniyor.

Konuşmaların ardından filmin fragmanını izleyen davetliler, filmi beğendiklerini ve Çorum’un tanıtımına katkı sunacağına kaydettiler. Gala daha sonra Mülayim Çimen’in esprilerle dolu şovuyla son buldu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ