Çorum Mercek Haber

Zencefil Cafe Restaurant, Çorumluların hizmetinde

Zencefil Cafe Restaurant, Çorumluların hizmetinde

Çorumlular, nezih bir cafe-restauranta kavuştu.

Zencefil Cafe Restaurant, Küçük Sanayi Sitesi Sanayi Caddesi No:18 adresinde (eski Günölçelen yeri) Çorumlulara hizmet vermeye başladı.

Canan Gösterir’in sahibi olduğu Zencefil Cafe Restaurant, şık, nezih ve hijyenik ortamıyla dikkat çekerken, güleryüzlü ve deneyimli personel, müşterilere kaliteli hizmet sunmanın çabasında.

İşletme sahibi Canan Gösterir, alanında deneyimli personellerle kalite ve hijyeni daima ön planda tutarak Çorum halkına hizmet edeceklerini vurguladı.

Vatandaşların kendilerini evinde gibi hissetmeleri için çalışmalar yaptıklarını belirten Canan Gösterir, ızgara çeşitleri, çorba çeşitleri, kahvaltı ürünleri ve sulu yemeklerle müşterinin damak tadına hitap ettiklerini, tüm Çorum halkını Zencefil’e beklediklerini söyledi.

İşletmenin sabah 07:00 ile akşam 19:00’a saatleri arasında açık olacağı bildirildi.

Düğün, nişan, mevlid gibi özel günlerde toplu yemek hizmetinin de verildiği firmaya 0364- 224 17 57 nolu telefondan veya 0505 418 31 01 nolu GSM hattından ulaşılabilecek.

Yeni hizmete açılan Zencefil Cafe Restaurant’a hayırlı ve bol kazançlar dilerken, firma sahibi Canan Gösterir’i de tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ