Çorum Mercek Haber

Haydi çocuklar yaz spor okuluna!

Haydi çocuklar yaz spor okuluna!

Yaz tatiline giren çocukları tatil kültür, sanat ve spor aktiviteleriyle buluşturmayı hedefleyen Çorum Belediyesi, yaz kursları başlattı.

Belediye, kurslarla birlikte 24 branşta kursun düzenleneceği yaz spor okulu açıyor. Çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimine katkı sağlama hedefiyle açılacak olan yaz spor okulunda kayıtlar 24 Haziran’da başlıyor.

Çorum Belediyesi Gençlik Merkezleri ve Spor İşleri Müdürlüğü bünyesinde açılacak olan yaz spor okulları ile gençlerin tatillerini daha verimli geçirmelerini sağlamayı amaçladıklarını söyleyen Belediye Başkan Vekili İsmail Yağbat, yaz spor okullarına tüm gençleri davet etti.

Başkan Vekili Yağbat, “Çocuklarımızın, gençlerimizin bedensel ve ruhsal gelişimi için spor önemli bir unsur. Yavrularımızı bu yaşlarda sporla hemhal edersek gelecek nesillerin daha sağlıklı nesiller olmasını sağlayabiliriz. Yaz tatilinde çocukların ilgi ve yeteneklerine uygun bulduğu spor branşlarında kurslar açıyoruz. Bu yıl açacağımız yaz spor okulunda satranç, buz pateni, yüzme, dart, atletizm, fitness, eğitsel oyunlar, halk oyunları, bocce, badminton, futsal, futbol, bowling, voleybol, hentbol, basketbol, masa tenisi, taekwondo, judo, karete, jimnastik, güreş, boks, voleybol gibi 24 farklı branşı yaz spor okullarında gençlerimizle buluşturacağız. 5 Temmuz’da da düzenleyeceğimiz spor şöleni ile yaz okullarını başlatacağız” dedi.

Çorum Belediyesi Yaz Spor Okullarına kayıtlar 24 Haziran’da başlayacak. Kurslara kayıt yaptırmak isteyenlerin Çorum Belediyesi Buhara Kültür Merkezi’ne ve Mevlana Spor Salonuna giderek müracaat etmeleri gerekiyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ