Çorum Mercek Haber

Vekiller, Başkent’te “ödenek” istedi

Vekiller, Başkent’te “ödenek” istedi

AK Parti Teşkilatı, Ankara’da Çorum’un sorunları, ihtiyaçları, Çorum’a yapılan ve yapılması gereken yatırımlar, çalışmalarla yoğun bir ziyaret programı gerçekleştirdi.

Ak Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya, Erol Kavuncu, Çorum AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatçı, Belediye Başkan Halil İbrahim Aşgın ile Başkan Yardımcıları Alper Zahir, Lemzi Çöplü’den oluşan heyet Ankara’da önemli temaslarda bulundu.

İlk olarak Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u makamında ziyaret eden heyet, Çorum’da devam eden projeler ve yapılması gereken projelerle ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanına bilgi verdi.

Ziyarette, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Çorum için hayati öneme sahip projelerden biri olan Atık Su Arıtma Tesisi görüşüldü. Bakan Murat Kurum Çorum AK Parti heyeti ile yakından ilgilendi.

Avrupa Birliği Fonlarıyla desteklenen Atık Su Arıtma Tesisi projesiyle ilgili talebi olumlu karşılayan Bakan Kurum, ilgili birimlere de gerekli talimatı verdi.

Bakanın talimatıyla Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Dairesi Başkanı Mehrali Ecer’le de görüşen ekip, daha sonra kentsel dönüşümle ilgili çalışmaları görüşmek üzere Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedat Gürgen’le de verimli bir görüşme gerçekleştirdi.

Çorum Belediyesi Yeni Hizmet Binasının tamamlanmasıyla ilgili İl Bank Genel Müdürü Yusuf Büyük’ü de ziyaret eden ekip, Çorum il merkezinde ve ilçelerde ödenek problemi nedeniyle sorun yaşayan bazı belediye yatırımları ile ilgili konuları görüştü.

İl Bank Genel Müdürü Yusuf Büyük’ten taleple ilgili olumlu yanıt alan ekip Çorum’a önemli müjdelerle döndü.

FATİH METİN’E ZİYARETTE BULUNDULAR

Ak Parti Çorum Milletvekilleri, Belediye Başkanı, İl Başkanı ve Başkan Yardımcıları Tarım ve Orman Bakan Yardımcısını ziyaret etti.

Ak Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya, Erol Kavuncu, Çorum AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatçı, Belediye Başkan Halil İbrahim Aşgın ile Başkan Yardımcıları Alper Zahir, Lemzi Çöplü’den oluşan heyet Ankara’da Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin’i ziyaret etti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ