Çorum Mercek Haber

Dedesli Ovası’nda Arap Filiz dönemi

Dedesli Ovası’nda Arap Filiz dönemi

12 köyün bir araya gelmesiyle kurulan Dedesli Ovası Türkmen Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinde yeni yönetim belirlendi.
Uzun dönemdir başkanlık görevini sürdüren Mehmet Ali Yıldırım, kendi isteği ile tekrar aday olmadı. Tek liste ile yapılan genel kurulda dernek başkanlığına Arap Filiz getirildi.

Dedesli Ovası Türkmen Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin olağan genel kurulu Bahabey Caddesi’nde bulunan Türkmenler Kıraathanesinde yapıldı.

Mustafa Gökay, Arif Demiral ve Burhan Akyol’dan oluşan divan yönetimi faaliyet raporu, denetleme kurulu raporu, bilanço, gelir gider hesapları ve gelecek döneme ait tahmini bütçeyi görüşerek oylamaya sundular. Raporlar oy çokluğu ile kabul edildi.

Dernek genel kurulunda konuşan Divan Başkanı Mustafa Gökay, 12 köyün yan yana gelerek oluşturduğu derneğin Çorum’da geçmişte önemli sosyal etkinliklere imza attığını belirterek, bundan sonra da aynı güç birlikteliğinin devam edeceğine inandığını kaydetti.

Dilek ve temenniler bölümünde dernek üyelerinin yaptıkları konuşmaların ardından genel kurula sunulan liste üyelerin onayına sunularak kabul edildi.

Büyük bir olgunluk içerisinde yapılan seçimlerde Dedesli Ovası Türkmen Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin yeni yönetimi şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu Asil Üyeler: Arap Filiz, Alaattin Yıldırım, Hakan Şanan, Ali Yıldırım ve Duran Keçeci.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ