Çorum Mercek Haber

Ulukavak Sağlık Ocağı inşaatına başlanıyor

Ulukavak Sağlık Ocağı inşaatına başlanıyor

Çorum Merkez Ulukavak Mahallesi’nde çürük raporu bulunan ve mahalleye yakışmayan sağlık ocağı binasının yenilenmesi için çalışmalara hız verildi.

Ulukavak Mahallesi Yaşatma Dayanışma Derneği Başkanı İlhan Kılıç tarafından gündeme getirilen Ulukavak Sağlık Ocağı’nın yıkımı 4 ay önce tamamlanmıştı. Geçici binasında hizmet vermeye devam eden sağlık ocağının yeni binasına kavuşması noktasında çalışmalara hız verildi.

Pazartesi Pazarı’nda bulunan 2 nolu sağlık ocağının daha önce yıkıldığını hatırlatan Dernek Başkanı İlhan Kılıç, gerek yıkım kararının alınmasında, binanın boşaltılmasında ve yıkılmasında, gerekse ihale sürecinde işin takipçisi olduklarını, bundan sonraki süreçte de takip ve girişimlere devam edeceklerini bildirdi.

 

TEMEL ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Yeni bina için temel kazma çalışmalarının başladığını bildiren İlhan Kılıç, “sağlık ocağının yıkılmasında ve tekrar yapılmasında bizlere destek olan başta milletvekillerimiz ve il sağlık müdürümüze, eczacılarımıza, sağlık personelimize, emeği geçen herkese teşekkür ederiz. İnşallah halkımız yıkın bir zaman sonra güzel bir sağlık ocağında hizmet almaya başlayacaktır. Sağlık ocağının şimdiden mahallemize, ilimize hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ