Çorum Mercek Haber

“Ulukavak, kapsamlı bir sağlık merkezine kavuşuyor”

“Ulukavak, kapsamlı bir sağlık merkezine kavuşuyor”

AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Ulukavak Mahallesi sakinlerine daha rahat bir ortamda sağlık hizmetlerinin sunulacağı merkezin inşaatına 25 Ekim tarihinden itibaren başlanacağını açıkladı.

Milletvekili Ceylan, Ulukavak Mahallesi’ne uzun yıllardan beri sağlık hizmetlerinin sunulduğu binanın depreme dayanıklı olmaması üzerine yıkılmasına karar verildiğini hatırlattı. Aile Hekimlerinin de farklı bir binada sağlık hizmetlerinin sürdürdüğünü ifade eden Milletvekili Ceylan, mahalle halkına daha rahat bir ortamda hizmet sunabilmek adına bir proje hazırlandığını dile getirdi.

İçerisinde 9 hekimli aile sağlığı merkezinin yanısıra sağlıklı hayat merkezi, 12 acil sağlık hizmeti istasyonunu da barındıran binanın yapımı için geçtiğimiz günlerde sürecinin başlatıldığını söyleyen Milletvekili Ceylan, eski aile hekimliği merkezi yerine yapılacak binanın 5 kattan oluşacağını kaydetti.

Geçtiğimiz günlerde ihalesi yapılan binanın 2 bin 998,24 m2 kapalı alan üzerine inşa edileceğinin altını çizen Milletvekili Ceylan, 24 milyon 235 bin TL bedelle ihaleyi alan yüklenici firma ile sözleşmenin 25 Ekim 2022 tarihinde imzalanacağını ve yer tesliminin de yapılacağını duyurdu.

Ceylan, binanın en kısa süre içerisinde tamamlanarak bölge halkının hizmetine sunulmasının amaçlandığını da sözlerine eklerken, Ulukavak Mahallesi sakinlerine de yeni sağlık yatırımının hayırlı uğurlu olmasının temenni etti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ