Çorum Mercek Haber

Fuat Oktay ile “enişte” oluyoruz

Fuat Oktay ile “enişte” oluyoruz

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile Cumhurbaşkanlığı Kültür-Sanat Politikaları Kurulu Üyesi ve Cumhurbaşkanı Danışmanı Hümeyra Şahin hayatlarını birleştiriyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan’ın nişan yüzüklerini taktığı çift, önümüzdeki günlerde dünya evine girecek.

Bu arada Çorumlular, Fuat Oktay ile enişte olacak.

Cumhurbaşkanı Danışmanı Hümeyra Şahin’in Çorum merkeze bağlı Yeşilyayla Köyü nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi. AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ın da köylüsü olan Hümeyra Şahin’in ailesinin Çorum’da yaşadığı öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Danışmanı Çorumlu Hümeyra Şahin ile hayatını birleştirecek olan Fuat Oktay’ın düğün tarihi netleşmezken çiftin yüzüklerini ise Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Emine Erdoğan taktı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın ayrıldığı ilk eşinin de Çorumlu olduğu bildirildi. 58 yaşındaki Fuat Oktay, 10 yıl önce ayrıldığı eşinden 3 çocuğa sahip.

Halen Cumhurbaşkanı Danışmanı görevini sürdüren Hümeyra Şahin’in ‘Lacivert’ isimli bir kitabı bulunuyor. Şahin, aynı zamanda Kasım 2018’e kadar Akşam gazetesinde köşe yazarlığı yaptı.

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ