Çorum Mercek Haber

Genç üniversiteli hayata veda etti

Genç üniversiteli hayata veda etti

Çorum’da 24 yaşındaki üniversite öğrencisi, caddede yürüdüğü esnada bir anda fenalaşarak, yere yığıldı. Genç kız, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, akşam saatlerinde Gazi Caddesi’nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, arkadaşlarıyla birlikte caddede yürüyen Hitit Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı 4. sınıf öğrencisi İrem Ari, bir anda fenalaşarak yere yığıldı. Genç kızın arkadaşları 112 sağlık ekiplerini arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye sevk edilen İrem Ari, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, hayatını kaybetti.

Genç üniversite öğrencisinin cenazesi ölüm nedeninin araştırılması için Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Otopsi işlemleri sonrası İrem Ari’nin cenazesi ailesine teslim edilerek, memleketi Muş’a gönderilecek.

Bu arada genç kızın ölüm haberini alan Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk ve Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın da hastaneye gelerek yetkililerden bilgi aldı. Genç kızın ani vefatı ise üniversiteli arkadaşlarında derin üzüntüye neden oldu.

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun…

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ