Çorum Mercek Haber

TSM Bahar Konserine sanatseverlerden tam not

TSM Bahar Konserine sanatseverlerden tam not

Çorum Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, “Bahar Konseri” ile sahne aldı. Şef Atakan Tetik yönetimindeki koro, sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Çorum Belediyesi’nin kültür sanat ekinlikleri kapsamında geçtiğimiz haftalarda yapılan Türk Halk Müziği konserinin ardından bu kez de Çorum Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu sanatseverlerle buluştu.

Devlet Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilen Bahar Konseri’ne salonu dolduran sanat müziği tutkunlarının yanı sıra Vali Mustafa Çiftçi ve Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın da katıldı. Kürdili hicazkâr, muhayyer kürdi, uşşak ve hicaz makamlarında birbirinden güzel 20 eser icra eden Türk Sanat Müziği Korosu, dinleyicilerden tam not aldı.

Konser sonunda Vali Mustafa Çiftçi ve Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, koro şefi Atakan Tetik ve koro ekibe teşekkür ederek çiçek takdim etti. Başkan Aşgın, “Koro şefimizi, solistlerimizi ve sazendelerimizi tebrik ediyorum. Ayrıca bugün salonu dolduran Çorumlu hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Vali Çiftçi de koro ekibini tebrik ederek, “içimizi ısıtan bir konser oldu” diyerek koro şefine ve ekibine çok teşekkür etti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ