Çorum Mercek Haber

Bekir Develi, sevenleriyle buluştu

Bekir Develi, sevenleriyle buluştu

Çorum Belediyesi’nin kültür-sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği programcı ve yazar Bekir Develi’nin ‘Bizim Hikayemiz’ adlı söyleşi programı Devlet Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirildi.

Çorum Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında Şubat ayının son programında programcı ve yazar Bekir Develi’yi Çorumlularla buluşturdu. Devlet Tiyatro Salonu’nda düzenlenen söyleşi programına Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Başkan Yardımcıları Zübeyir Tuncel, Turhan Candan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Söyleşide aile yapıları, çocuk yetiştirme ve pek çok konuya değinen Bekir Develi, hikâyeleriyle de dinleyenleri farklı dünyalara götürdü. Çorum halkının söyleşiye ilgisi yoğun oldu. Salonu tamamen dolduran vatandaşların bir kısmı da gösteriyi sahneden takip etti.

Programı gençlere tavsiyelerde bulunarak sonlandıran Bekir Develi’ye program sonunda Çorum Valisi Mustafa Çiftçi ve Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, günün anısına çiçek ve hediye takdim etti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ