Çorum Mercek Haber

Kargı, doğalgaza kavuşuyor

Kargı, doğalgaza kavuşuyor

AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, bir hayali gerçeğe dönüştüreceklerini belirterek, Kargı’yı doğalgazla buluşturacaklarını söyledi.

AK Parti İl Başkanlığı tarafından istişare toplantısı düzenlendi. AK Parti ile belediye başkanlarının katılımıyla yapılan toplantıda  AK Partili belediyelerin ve partinin çalışmaları ele alındı.

Toplantıda bir konuşma yapan Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Kargılılara doğalgaz müjdesi verdi.

2019 yerel seçimlerinde ilçe halkının doğalgaz talebinde bulunduğunu hatırlatan Ceylan, “Zeki Şen başkanımızın seçiminde değerli Kargılı hemşehrilerimizin bizlerden isteği olan doğalgaz sözümüzü yerine getiriyoruz. Kargı ilçemizde kışın kova taşımaktan usanan  annelerimize, bacılarımıza, kardeşlerimize tüm hemşehrilerimize doğalgaz hayırlı olsun.

Nisan ayında altyapı çalışmalarına başlanılarak 2022’de çalışmaları tamamlayarak bu yıl Kargı’mızda doğalgaz ateşimizi yakacağız. Aynı zamanda Kargı ilçemiz ile birlikte Laçin, Bayat, Uğurludağ, Ortaköy, Boğazkale ilçeleri ile Aşdağul ve Düvenci beldelerinde de çalışmalar eş zamanlı olarak başlayıp Laçin, Bayat ve Uğurludağ ilçelerimize 2022’de Ortaköy, ilçelerimiz ile Aşdağul ve Düvenci beldelerimizi de  2023’de doğalgaz ile buluşturacağız. Boğazkale ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Toplantıya Ak Parti Çorum Milletvekilleri Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Ak Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ve İl Genel Meclis Başkanı  Mehmet Bektaş da katıldı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ