Çorum Mercek Haber

Bedesten’de 22 dükkan ile 211 araçlık otopark yer alacak

Bedesten’de 22 dükkan ile 211 araçlık otopark yer alacak

Çorum’da inşaat çalışmaları devam eden tarihi görünümlü Bedesten’de 22 dükkân, 2 katlı 211 araçlık yer altı otoparkı yer alacak.

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, seçim dönemi verdiği sözlerden biri olan ve Recep Tayyip Erdoğan Caddesi üzerinde yapımına devam edilen Bedesten ve Çok Katlı Yeraltı Otoparkı inşaatında incelemelerde bulundu.

Çorum Belediyesi olarak kültür vizyonu ve turizm alt yapısını geliştirme konusunda önemli çalışmalar yaptıklarını söyleyen Başkan Aşgın, Bedesten gibi yapılarla Çorum’u donattıklarını vurguladı.

Başkan Aşgın, “Önce Çoruminia’yı yaparak başladık. Tarihi Kültür Yolu projemiz devam ediyor. Dikiciler Arastamızdaki restorasyon çalışmamızı tamamladık ve önümüzdeki günlerde açılışını gerçekleştireceğiz. Saat Kulemizin etrafındaki dükkânlarda cephe sağlıklaştırma çalışmamızı tamamladık” dedi.

Bedesten inşaatında çalışmaların hızla devam ettiğini, şehre böylesine güzel bir eserin kazandırılması için herkesin elinden gelen gayreti gösterdiğini vurgulayan Aşgın, “Tarihi görünümlü Bedesten’de 22 dükkân, 2 katlı 211 araçlık yer altı otoparkı yer alacak. Otopark kısmı büyük oranda tamamlandı. Firma güzel çalışıyor. Bedesten hızla yükseliyor. Şehrimize böyle güzel bir eseri kazandırmak için herkes elinden geleni yapıyor. Firma çalışanlarımıza ve mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Recep Tayyip Erdoğan Caddesi üzerinde bulunan bu güzel eseri de şehrimize kazandırmış olacağız. Bu yıl içerisinde açılışını gerçekleştirecek olmanın da heyecanını yaşıyoruz” diye konuştu.

Başkan Aşgın’ın Bedesten inşaatı inceleme ziyaretinde, Belediye Başkan Yardımcısı Zübeyir Tuncel, Etüd Proje Müdürü Sait Toraman ve firma yetkilileri hazır bulundu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ