Çorum Mercek Haber

Nahide Malatyalı vefat etti

Nahide Malatyalı vefat etti

Çorum’un tanınmış iş insanlarından, Elektronik Market Sahibi Nihat Malatyalı’nın annesi, Dr. Rifat Patır’ın kız kardeşi Nahide Malatyalı hayatını kaybetti.

93 yaşındaki Nahide Malatyalı, kalp yetmezliği nedeniyle rahatsızlanması sonucu kaldırıldığı Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde vefat etti.

Merhum Hasan Malatyalı’nın eşi, Nihat Malatyalı ve Nurhayat Pirimoğlu’nun anneleri, Ecz. Oya Malatyalı ve Dr. Uğur Pirimoğlu’nun kayınvalideleri, Dr. Rifat Patır’ın kız kardeşi, Hasan ve Nisa Malatyalı’nın babaanneleri, Cihan ve Reşat Pirimoğlu’nun anneanneleri olan Nahide Malatyalı’nın cenazesi, hastane morgundan alınarak Ulu Cami’ye getirildi, öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Ulu Mezarlık’ta toprağa verildi.

Cenaze törenine; AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız ile kamu kurumlarının temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, bazı siyasiler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ