Çorum Mercek Haber

Engin Nurşani için destek

Engin Nurşani için destek

Gırtlak kanserine yakalanan oğlu Engin Nurşani’nin tedavisi için sosyal medyadan yardım çağrısında bulunan Aşık Ali Nurşani’ye destekler devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde kendisi gibi gırtlak kanseri olan oğlu için sevenlerinden destek talep eden Aşık Ali Nurşani’ye ilk destek Haluk Levent’ten geldi.

Haluk Levent sosyal hesabından, “Ozan Ali Nurşani’nin gırtlak kanseri olan oğlu Engin Nurşani’nin yanında olacağız” notunu paylaştı.

Şarkıcı Levent’ten sonra Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Reynmen de Engin Nurşani’nin tedavisi için gerekli desteği vereceklerini sosyal medya hesaplarından açıkladı. Bakan Koca, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından, “Değerli halk ozanımız için gerekli işlemler Bakanlığımızca başlatılmıştır. Hassasiyetinize ve halkımızın ozanımız için verdiği desteğe ayrıca teşekkür ederim” paylaşımında bulundu.

Reynmen de instagram hesabı üzerinden Nurşani’nin fotoğrafını paylaşıp üstüne de şu notu düştü: “Türkülerini dinlediğim bu güzel insana yardım etmeyi de kendime borç bilirim.”

Aşık Nurşani, sosyal medya üzerinden sevenlerine şu sözleri dile getirmişti: “Gövdemin tek tüyü, bir tek oğlum maalesef gırtlak kanserine yakalandı. Sizin, herkesin, tüm sevenlerin desteğine ihtiyacım var. Neyim varsa verdim. Böyle olmasını istemezdim, sizlere gelmek istemezdim. Fakat gün geldi sizlerin kapısına geldim. Elinizden ne geliyorsa, gönlünüzden ne kopuyorsa oğlumun kurtuluşu için yardıma ihtiyacım var. Baba olarak buna ihtiyacım var. Başka bir diyeceğim yok. Sizleri çok seviyorum.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ