Çorum Mercek Haber

Moda Fason Tekstil, faaliyetlerine başladı

Moda Fason Tekstil, faaliyetlerine başladı

Çorum’da yeni bir tekstil firması hizmet açıldı.

Çorum Küçük Sanayi Sitesi’nde faaliyetlerine başlayan Moda Fason Tekstil Şirketi yöneticileri, tanışma, istişare ve nezaket amaçlı kurum ziyaretlerine devam ediyor. Firma yöneticileri, İş-Kur, Sosyal Güvenlik Kurumu ve Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyaretler düzenledi.

Moda Fason Tekstil Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Körüş, beraberinde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Orhan Fırat, Meral Körüş Ilgı, Muhasebe Müdür Yardımcısı Gözde Odabaş ve Basın Sorumlusu Emrah Sarıtaş ile birlikte İş – Kur İl Müdürü Levent Tuzcu, yeniden SGK Çorum İl Müdürlüğüne atanan Duran Cesur ve Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal’ı ziyaret etti.

Moda Fason Tekstil Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Körüş, şu anda 40 personel ile faaliyetlerini sürdürdüklerini, Mart ayında da Organize Sanayi Bölgesi’ne geçtiklerinde personel sayılarının 200’e çıkacağını söyledi.

Açılışlarını Mart ayı içerisinde gerçekleştireceklerini belirten İsmet Körüş, şu anda De Facto, LWC ve Zara firmaları ile çalıştıklarını ifade etti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ