Çorum Mercek Haber

Sultanlar ve Efeler tarih yazdı

Sultanlar ve Efeler tarih yazdı

Çorum’un tarihin de ilk kez bir spor kulübünün, hem erkek, hem de bayan takımı profesyonel lig olan 2. Lige ismini yazdırdı.

Voleybolda Çorum’u temsil eden Sungurlu Belediyesi Voleybol Takımı, büyük bir başarıya imza atarak hem bayanlarda, hem de erkeklerde ikinci lige çıktı.

Sungurlulu Efeler ve Sultanlar, Çorum’u ikinci ligde temsil edecek olmanın gururunu yaşıyor.

Sungurlu Belediyesi Voleybol Takımları Baş Antrenörü Mustafa Özdemir, yaptığı açıklamada; “Çorum’da bir tarih daha yazdık. Daha önce 1. lige çıkarak Çorum’da tarih yazmıştık, şimdi de belediyemizin hem bayan, hem erkek takımıyla 2. ligde yer alarak Çorum tarihinde bir ilke imza attık” dedi.

Özdemir, Türkiye’de ilk 10 kulüp arasına girdiklerini vurgulayarak, “Her iki takımı liglerde mücadele eden Fenerbahçe, Galatasaray, İstanbul Büyükşehir Belediye, Anadolu Voleybol, TED Koleji gibi büyük takımların arasına girmekten gurur duyuyoruz. Bu başarı asla tesadüf değil. Gecemizi, gündüzümüzü gençlerin gelişimi için ayırdık, altyapıdan hem bayanlarda, hem erkeklerde bir çok sporcu yetiştirdik ve onların meyvelerini şimdi takımlar kurarak almaya başladık. Amacımız bu gençlerimizin hem eğitimde, hem de sporda en iyi yerlerde olmaları için yoğun çalışmalarımızı devam ettirmek. Her şey çocuklarımız ve gençlerimiz için diyerek çıktığımız yolda büyük bir başarıya imza atmanın gururunu yaşıyoruz. Çorum’da yazılan bu tarihi başarının mimarlarından olan ve bize sonsuz destek veren Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner’e, Kulüp Başkanımız Bahri Sezen’e ve belediyemizde bize destek olan bütün birimlere ve bize desteğini esirgemeyen Sungurlu halkına sonsuz teşekkür ediyorum” diye açıklamada bulundu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ