Çorum Mercek Haber

Emniyetten silah operasyonu

Emniyetten silah operasyonu

Çorum Emniyet Müdürlüğü ekipleri, durdurulan bir araç içerisinde ve bir ikamette yaptıkları aramada ruhsatsız silahlar ele geçirdi.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünce il merkezinde yapılan uygulamalarda; durdurulan bir araç içerisindeki 1 şahsın yapılan üst aramasında;  7.65 mm ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 9 adet fişek ele geçirildi.

Ayrıca il merkezinde önleyici devriye görevi esnasında, “silah taşıyan şahıslar” olduğunun ihbar edilmesi üzerine ihbar edilen mahalle ve sokak üzerinde yapılan araştırmalarda, 2 şüpheli şahsın bulunduğu ikamet içerisinde, dışarıdan bakıldığında av tüfeklerinin görüldü. Bunun üzerine Cumhuriyet Savcılığından alınan talimatlar doğrultusunda, ikamette yapılan aramada toplam 3 adet ruhsatsız otomatik av tüfeği ve tüfeklere ait 55 adet av fişeği ele geçirildi.

Öte yandan; 3 Kasım Çarşamba günü meydana gelen “genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması” olayı ile ilgili yapılan araştırmalarda, olayın faili şüpheli 1 şahıs, olayda kullandığı kısa dipçikli ruhsatsız tüfek ile yakalandı.

Meydana gelen olaylarda yakalanan 4 şüpheli şahsın adli işlemleri devam ediyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ