Çorum Mercek Haber

Uyuşturucu madde ele geçirildi

Uyuşturucu madde ele geçirildi

Çorum Emniyet Müdürlüğü ekipleri, düzenlediği bir operasyonla metamfetamin maddesi ve cam pipo ele geçirdi.

Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, bir şahsın uyuşturucu madde temin etmeye çalıştığının belirlenmesi üzerine yapılan çalışmada, 1 şüpheli şahıs yakalandı, yapılan üst aramasında;  0,26 gram metamfetamin maddesi ve cam pipo ele geçirildi. Şüpheli, hakkında “TCK 191 Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak” suçundan adli işlem yapılarak serbest bırakıldı.

Olayla ilgili,  detaylı ve titiz çalışma sonucunda; metamfetamin maddesini satışa arz ettiği tespit edilen 1 şüpheli de 14.09.2021 günü yapılan operasyon sonucunda; içerisinde bulunduğu 19 xxxx plakalı aracında yakalandı. Şahsın aracında yapılan aramada; 1 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 7 adet fişek, satışa hazır halde 0,32 gram metamfetamin ele geçirildi.

Şüpheli şahıs “Uyuşturucu Madde Ticareti- TCK 188” suçundan gözaltına alınırken, sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “ülkemizin geleceği, yarınlarımızın teminatı gençlerimizi zehirleme niyetindeki şahıs ve örgütlerle mücadelemiz aralıksız devam edecektir” denildi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ