Çorum Mercek Haber

Genç kaymakam Çorum’a gelin oldu

Genç kaymakam Çorum’a gelin oldu

Türkiye’nin en genç kadın kaymakamlarından Emine Karataş, bir dönem ilçesinde görev yaptığı Çorum’a gelin oldu. Karataş, Çorum Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü çalışanlarından Mesut Yıldız ile hayatını birleştirdi.

Satı – Mustafa Karataş çiftinin kızları Kaymakam Emine Karataş, Perihan – Dursun Yıldız’ın oğulları, Çorum Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü personeli Mesut Yıldız, coşkulu bir düğünle evlendi.

1995 Yozgat doğumlu olan Emine Karataş, 2019 yılında Çorum’un Laçin ilçesinde Kaymakam Vekilliğine görevlendirildi. Daha sonra kurs eğitimi için Çorum’dan ayrılan Karataş, Nevşehir’in Acıgöl ilçesine Kaymakam olarak atandı.

Çorum Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü personellerinden Mesut Yıldız ile evlenen Acıgöl Kaymakamı Emine Karataş’ın nikahını ise Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın kıydı.

Anitta Otel’de gerçekleştirilen düğüne; Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın yanı sıra; AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, bürokratlar, siyasiler ile çok sayıda davetli katıldı.

Karataş ve Yıldız ailelerini tebrik ediyor, genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ