Çorum Mercek Haber

Hitit Kaymak Cafe Restaurant’tan Çorum’un panterlerine jest

Hitit Kaymak Cafe Restaurant’tan Çorum’un panterlerine jest

Çorum’u 2. Voleybol Liginde temsil eden Çorum Voleybol Kulübü, yeni sezonda oldukça iddialı.

İkinci Voleybol Liginde maçlar başlarken, Turhal takımının ligden çekilmesi üzerine Çorum Voleybol Kulübü bu haftayı bay geçti.

Dün, Ankara’da Sultanspor ile hazırlık maçı yapan Çorumlu panterler, karşılaşmayı 3-1 kazanarak moral depoladı.

Bayanlardan oluşan Çorum Voleybol Kulübü, yeni sezona büyük bir moralle giriyor.

Ankara’da yaşayan Çorumlu İşadamı Mürsel Gül ve kardeşi Gürsel Gül, Ankara’da yapılan hazırlık maçında galibiyet elde eden Çorum’un panterlerine yemek verdi.

Bahabey Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Çorum’un gözde mekanlarından Hitit Kaymak Cafe Restaurant ise voleybol takımına ve yöneticilerine sabah kahvaltısı verdi.

Hitit Kaymak Cafe Restaurant İşletmecileri Hüseyin Gül ve Hüseyin Özgür Gül tarafından verilen kahvaltıya; Kulüp Başkanı Tuncay Yılmaz, Kulüp Müdürü Mert Suludere, diğer kulüp yöneticileri; Güngör Atak, Rüştü Çağlar, Meftun Karatepe, İşadamları Mürsel Gül ve Gürsel Gül, Antrenör Ali Haydar Teke ve sporcular katıldı.

Kulüp Başkanı Tuncay Yılmaz, kulübün yanında yer alarak takıma destek veren Hitit Kaymak Cafe Restaurant ve Gül ailesine teşekkür ederek, Ankara’da Sultanspor ile yapılan hazırlık maçını kazandıklarını, bu haftayı da bay geçtiklerini, önümüzdeki maça iddialı bir şekilde hazırlandıklarını belirterek, tüm Çorumluları takıma sahip çıkmaya davet etti.

Hedefleri olan bir takım oluşturduklarını belirten Tuncay Yılmaz, yönetim kurulu olarak birinci önceliklerinin kulübün ekonomik sıkıntıları gidermek olduğunu ve bu konuda da ciddi çalışmalar yaptıklarını dile getirdi.

Çorum’da sporseverlerin ve spora gönül verenlerin desteğini isteyen Başkan Yılmaz, sporun sadece futboldan ibaret olmadığını, diğer branşlara da katkı verilmesi gerektiğini vurgularken, özellikle de kadın sporlarına desteğin sosyal bir sorumluluk olduğunu dile getirdi.

Kahvaltının ardından topluca hatıra fotoğrafı çektirilirken, sporcular ise firma yetkililerine teşekkür ettiler.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ