Çorum Mercek Haber

Başkan Şahiner’den sultanlara büyük destek

Başkan Şahiner’den sultanlara büyük destek

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, hedefini 2. Lig olarak belirleyen Sungurlu Belediyesi bayan voleybol takımına her zaman ki gibi büyük destek sağladı.

Bayanlarda bölgesel ligde Çorum’u temsil eden tek takım olan Sungurlu’nun Sultanlarına, maçlar öncesi malzeme desteğinde bulunan Başkan Şahiner, kulüp baş antrenörü Mustafa Özdemir ve takım sporcularına başarılar diledi ve her zaman kendilerinin yanlarında olduklarını söyledi.

Başkan Şahiner, “Sizler Sungurlumuzun gurursunuz, her zaman desteğimiz sizinle olacak. Çankırı’da yapılacak maçlarda bütün imkânlarla yanınızda olacağız, sizlerin de başarılı olacağınızdan eminim. Ayrıca benim ve çalışma arkadaşlarımın kızları için hediye edilen formalar içinde takımımıza ve antrenörümüz Mustafa beye teşekkür ederiz” diye konuştu.

Baş antrenör Mustafa Özdemir de; “Efelere ve sultanlara yapılan tüm desteklerden dolayı, size ve personelinize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Efeler 2. Ligde, sultanlara ikinci lige çıkma yolunda maçlarına başlıyor. Şu anda hiçbir eksiğimiz yok ve başarılı olmak için bütün gücümüzle çalışıyoruz. İlçemizi ve ilimizi en güzel şekilde temsil edeceğiz. Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner’e, başkan yardımcıları Sakine Sarıyüce, Mükremin Dağaşan’a ve kulüp başkanımız Bahri Sezen’e teşekkürlerimizi iletiyorum” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ