Çorum Mercek Haber

Pazar yerleri denetlendi

Pazar yerleri denetlendi

Tam kapanma döneminde Cumartesi günleri olmak üzere iki kez kurulan semt pazarlarında denetimler yapıldı.

Tam kapanma dönemi sürecinde 8 ve 15 Mayıs 2021 tarihlerine denk gelen Cumartesi günleri 10.00-17.00 saatleri arasında pazar yerlerinin açık olmasına yönelik İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi kapsamında; ilimizde 15 Mayıs Cumartesi günü pazar yerlerinde koronavirüs tedbir ve uygulamalarına yönelik denetimler gerçekleştirildi.

Denetimlere Vali Yardımcısı Murat Çağrı Erdinç, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Arif Demiral, Pazarcılar Odası Başkanı Erdoğan Yılmaz ve Zabıta Müdürü Burhan Şahin katıldı. Yöneticiler, pazar yerlerinde gerçekleştirilen koranovirüs tedbir ve uygulamalarını yerinde inceledi.

Çorum Valiliği’nden yapılan açıklamada; “İlimiz merkezinde kurulan pazar yerlerindeki denetimler 290 personel tarafından gerçekleştirilmiş olup, pazar esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarımıza kurallara hassasiyetle uyulması gerektiği hususunda düzenli olarak uyarılarda bulunulmuştur. Denetimler esnasında pazar yerlerinin sakin olduğu ve yoğunluk oluşmadığı görülmüştür” denildi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ