Çorum Mercek Haber

Sultanlar 2. lig yolunda

Sultanlar 2. lig yolunda

Sungurlu Belediyesi bayan voleybol takımı, 2. Lig yolunda ilk adımı atarak bölgesel lige katılım sağladı.

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Sungurlu’nun Sultanlarını makamında ağırlayarak hediyeler verdi.

Sungurlu Belediyespor Voleybol Takımları Baş Antrenörü Mustafa Özdemir, yaptığı açıklamada “Gençlerimizi ve sporcularımızı her zaman destekleyen ve makamında bizleri ağırlayan başkanımız Abdulkadir Şahiner’e, Kulüp Başkanımız Bahri Sezen’e, Başkan Yardımcılarımız Sakine Sarıyüce ve Mükremin Dağaşan’a, gençlerimize gösterdikleri yakın ilgiden dolayı sonsuz teşekkür ederiz” dedi.

Başkan Şahiner de sporculara yaptığı konuşmada; “Sizlerle gurur duyuyoruz, sizler bizlerin gururu ve umudusunuz. Her konuda belediyemizin kapısı sizler için ardına kadar açıktır. Bizler sizlere hizmet için buradayız. Siz derslerinize çok çalışın, antrenmanlarınıza katılın, sizlere sonsuz destek bizden. Hedefiniz 2. Lig olsun. Maçlarda başarılar diliyorum” diye konuştu.

Başkan Şahiner, ayrıca Sungurlu’nun Sultanlarının bütün ihtiyaçlarının karşılanacağının, maçlar öncesinde kamp yapmaları içinde ne gerekiyorsa yapılacağının müjdesini verdi.

Sultanlar ise, şimdiye kadar yapılan yardımlar ve destekler için Başkan Şahiner’e teşekkür ederek, “Bizlere gerçekten çok destek oluyorsunuz. Biz de bunun karşılığında maçlarımızda başarılı olmak için çok çalışacağız” diye söz verdiler.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ