Çorum Mercek Haber

Kavuncu’dan 3 ilçeye yatırım müjdesi

Kavuncu’dan 3 ilçeye yatırım müjdesi

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile görüşen Ak Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Sungurlu İlçesine Güreş Eğitim Merkezi ile Yüzme Havuzu, İskilip ve Bayat İlçelerine Gençlik Merkezleri yapılacağı müjdesini verdi.

Milletvekili Kavuncu, “İlçelerdeki söz konusu yatırımlar için ilgili kurumlar Gençlik ve Spor Bakanlığımıza davet edilerek yatırım ve tesislerin sözleşmeleri imzalanacaktır. Daha sonra hızlı bir şekilde ihale edilerek süresi içerisinde inşası tamamlanacak olan tesislerimiz halkımızın istifadesine, hizmetine sunulacaktır” dedi.

Kavuncu, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ‘insanların hayırlısı insanlara faydalı olandır’ anlayışıyla her geçen gün hizmet çıtamızı daha yukarılara taşımak için çalışıyoruz. Milli ve manevi değerlerimize sahip çıkan, sanat, spor, bilim ve kültür alanlarında insanlığa katkı sağlayan nesiller yetiştirmek en önemli hedeflerimizdendir.

Geçtiğimiz haftalarda Antalya’da yapılan U23 Türkiye Güreş şampiyonasında 60 kg’da Türkiye 1’incisi olan hemşerimiz Mert İlbars ve 82 kg’da Türkiye 2’ncisi olan hemşerimiz Samet Yaldıran Sungurlu ilçemizin evlatlarıdır. Bu vesileyle gençlerimizi tekrar tebrik ediyorum. Yiğidin harman olduğu, ata sporumuz güreşte, yetenekli evlatlarımızı sinesinde barındıran Sungurlu’muza yapılacak güreş eğitim merkezimizde al bayrağımızı şerefle dalgalandıran yeni şampiyonlarımız yetişecektir.

2023, 2053, 2071  Türkiye’sini kendilerine emanet edeceğimiz nesillerimizin bağımlılık ve kötü alışkanlıklardan uzak, ruhen ve bedenen sağlıklı nesiller olarak yetişmeleri hayati önemi haizdir. Zira gençlerimizin, nesillerimizin sağlıklı ve donanımlı bireyler olarak yetişmesi, emanetimizin yarınlara daha güçlü bir şekilde taşınmasına vesile olacaktır.  Bu gerçeklikten hareketle, ilimize yapılan ve yapılacak olan gençlik merkezlerini, bütün spor yatırımlarını, kültür merkezleri yatırımlarını, önemsiyor ve destekliyoruz. Bundan sonra da, ilimiz genelinde sözkonusu yatırımlarımız artarak devam edecektir.

İlimize, ilçelerimize yapılan yatırımlar ve desteklerinden dolayı; gençlerin, sporcuların hamisi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Gençlik ve Spor Bakanlığımıza, ilimiz, ilçelerimiz adına teşekkür ediyorum.

Yeni yıldızların yetişmesine vesile olacak olan yatırımlar, Çorum’umuza, hemşerilerimize hayırlı olsun.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ