Çorum Mercek Haber

Belediyeden, öğrencilere 8 bin 150 adet deneme seti

Belediyeden, öğrencilere 8 bin 150 adet deneme seti

Çorum Belediyesi tarafından hazırlanan deneme setleri, Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan Gençlik Çalışmaları İş Birliği Protokolü çerçevesinde merkez ilçedeki sınava girecek öğrencilere 8. sınıflar için 4 bin 50 adet, 12. sınıflar için de 4 bin 100 adet olmak üzere toplam 8 bin 150 adet ulaştırılacak.

Deneme setlerinin teslim töreninde konuşan Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, “Eğitimin her alanında Başkanımızdan desteklerini gördük. 8 ve 12. sınıf öğrencilerimize LGS, AYT, TYT deneme setleri belediyemizin destekleri ile öğrencilerimize ulaştırılacaktır. Salgının gölgesinde eğitim yaparken, bu süreç içerisinde özellikle 8 ve 12. sınıf öğrencilerimize böyle bir hizmetin sunulması takdire şayandır. Başkanıma ve ekibine eğitime verdikleri desteklerden ötürü canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

“Milli eğitim ile güzel bir iş birliğimiz var, çok güzel de çalışmalarımız olacak” diyen Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ise, “Salgın döneminde ilimizdeki dezavantajlı öğrencilerimize destek olmak istiyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız bizim en büyük sorumluluğumuzdur, inşallah bu sınavlarda öğrencilerimiz başarılı olur, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ