Çorum Mercek Haber

Minik Rüzgar sağlığına kavuşuyor

Minik Rüzgar sağlığına kavuşuyor

Çorum’da yaşayan ve doğuştan kalbinin yarısı olmayan 3 yaşındaki Rüzgar Ege Şahin’den sevindirici haber geldi.

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’in sahip çıkarak, ameliyat masraflarını karşıladığı küçük Rüzgar, sağlığına kavuşuyor.

Oğlunun sağlık sorunları nedeniyle yardım talebinde bulunan Zeynep Büşra Yalınız’ın yardım talebine karşılık veren Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, süreç boyunca anne ve oğlunun her zaman yanında olduklarını ifade etti.

Ameliyat masraflarını karşılamasının yanı sıra manevi olarak da desteğini esirgemeyen Başkan Abdulkadir Şahiner’e teşekkür eden Anne Zeynep Büşra Yanılır, “Özel bir hastanedeki doktor, ameliyatı yapabileceğini söyledi. Ancak özel bir hastane olduğu için devlet tüm masrafları karşılamadı. Sayın başkanım elimizden tuttu ve Rüzgar’ın ameliyatı başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Ameliyat sonrası yaklaşık 14 gündür yoğun bakımda idi. Bugün yoğun bakımdan çıktı ve durumu iyi çok şükür. Oğlum doğduğu günden bugüne mücadele ediyor. Bu ameliyat ile 3. ameliyatını oldu. Allah’ın izni ile bu son olacak inşallah ve oğlum sağlığına kavuşacak. Başkanım sadece maddi destek sağlamadı bize. Rüzgar’la yakından ilgilendi, manevi desteğini eksik etmedi. Ben Çorum’da ikamet ediyorum ama yardım eli Sungurlu’dan geldi. Çorum’da kimse sesimizi duymadı ya da duymak istemedi. Hakkını ödeyemeyiz. Allah kendisinden razı olsun” dedi.

Konuyla ilgili konuşan Başkan Abdulkadir Şahiner; “Büşra hanımın yardım talebini görmezden gelmek mümkün değildi. Bir annenin çığlığına sessiz kalamazdık. Evladımız Rüzgar için ne yapılması gerekiyorsa yapacağımızı belirttik ve süreci başlattık. Annemiz ve evladımızın her an maddi manevi yanında olmaya çalıştık. Başkan yardımcım Sakine Hanım bizzat İstanbul’da ameliyatın gerçekleşeceği hastane ile irtibat kurarak, evladımızı doktorlara elleriyle teslim etti. Çok şükür sevinçli haberi aldık. İnanın şu an benden mutlusu yok, Rüzgar’ım sağlığına kavuştu. Büşra Hanımla zaten sürekli irtibat halinde idik. Zaman zaman tedavi süreciyle ilgili bilgi alıyorduk. İnşallah bundan sora da ailemizin yanında olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ