Çorum Mercek Haber

“Mecitözü’nün refah seviyesini hep birlikte yükseltelim”

“Mecitözü’nün refah seviyesini hep birlikte yükseltelim”

Mecitözü Dernekleri Federasyonu (MEC-FED) Başkanı Kemal Tepe ve Yönetim Kurulu Üyeleri Özcan Taşdan, Ali Erkul, Muharrem Atak ve Mercek Haber Temsilcisi olan Arif Ulubey, geçtiğimiz günlerde göreve başlayan Mecitözü Kaymakamı Murat Yayabaşı’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Federasyon Başkanı Kemal Tepe, derneklerin faaliyetleri hakkında bilgi vererek, Kaymakamlık makamı ile karşılıklı işbirliği ve dayanışma içinde çalışmalarda bulunmak istediklerini söyledi.

Federasyon heyetini oldukça sıcak karşılayan Kaymakam Yayabaşı, sivil toplum kuruluşları ile her zaman işbirliği içinde olacaklarını dile getirdi.

Federasyon Başkanı Tepe; Mecitözü’nün sahipsiz olduğunu ve her geçen yıl geriye gittiğini, sürekli nüfus kaybına uğradığı için de gelir kaynaklarında düşüşlerin olduğunu anlattı.

Mecitözü’nün gelir seviyesinin ve refah düzeyinin artırılması için bazı isteklerde bulunan Tepe, tarım ve hayvancılık ile ilgili 2 veya 4 yıllık bir yüksek okula ihtiyaç olduğunu, Figani Köyü hudutları içerisinde bulunan kaplıcanın faaliyete geçirilmesi için girişimlerde bulunulmasını, Beyözü (Avkat) Köyü’nde bulunan tarihi yerlerin gün yüzüne çıkarılması için kazı çalışmalarına başlanmasını, ilçede işsizlik yüksek oranda olduğunu, bunun çözümü için tekstil veya benzeri iş yerlerinin açılması gerektiğini, bu hususta Kaymakamlık veya Belediye tarafından yardım edildiği takdirde federasyon olarak desteğe hazır olduklarını ifade etti.

Kaymakam Yayabaşı, heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ