Çorum Mercek Haber

İtfaiye aracı gelin arabası oldu

İtfaiye aracı gelin arabası oldu

Çorum Belediyesinde görevli itfaiye eri düğününde “gelin arabası” olarak itfaiye aracını tercih etti.

Çorum Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünde görevli Turgut Musab Özkan, Sema Saygın ile dünya evine girdi.

İtfaiye eri Özkan, görevde kullandığı aracı gelin arabası yapmak isteğini İtfaiye Müdürü Adil Rahmi Balcı’ya iletti. Bunun üzerine Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’la görüşen Balcı, gerekli izinlerin verilmesinin ardından mesai arkadaşlarıyla birlikte itfaiye aracını gelin arabası gibi süsletti. Buharevler Mahallesi’ndeki gelin evine giderek Sema Saygın’ı alan Özkan ve mesai arkadaşları, yakınlarının alkışları arasında yangına gider gibi sirenleri açık bir şekilde şehir turu attı. Genç çiftin mutluluğuna eşlik eden ve siren sesleri eşliğinde süslenmiş itfaiye aracını gören vatandaşlar, şaşkınlıklarını gizleyemedi.

İtfaiye Müdürlüğünde 5 buçuk yıldır görev yaptığını dile getiren damat Turgut Musab Özkan, “Hep bu araçlarla yangına gidiyoruz. Hep kötü olaylara gidiyoruz. Bugün güzel ve hayırlı bir iş için kullanalım, dedik. İzin istedik. Allah razı olsun hem Belediye Başkanımız Halil İbrahim Aşgın hem de itfaiye müdürümüz Adil Rahmi Balcı bu talebimizi geri çevirmedi. İtfaiye aracını hazırlayan ve beni bir an olsun yalnız bırakmayan mesai arkadaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

Gelin Sema Saygın da, yakınlarının hiçbirisinin düğününde böyle bir gelin arabası görmediğini belirterek, “Tanıdığımda bana çok ilginç gelmişti. İtfaiye aracıyla düğün salonuna gideceğimizi söylediğinde de çok şaşırmıştım” ifadelerini kullandı.

NİKAHI BAŞKAN AŞGIN KIYDI

Genç çiftin nikahını ise Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın kıydı. Başkan Aşgın, yaptığı konuşmada “Kıymetli mesai arkadaşımızın nikahını kıyacağız. Her genç kızın kalbinde beyaz atlı bir prens vardır. Aralarındaki sevgi, muhabbet ateşi hiç sönmesin. Rabbim de kaza bela yangın bir felaket vermesin. Allah bütün çalışanlarımızdan razı olsun. Görevi başında şehit olan itfaiyecilerimize de Allah’tan rahmet diliyoruz. İtfaiyemiz belediyemizin gurur kaynağı kurumlarından bir tanesi. Allah bir ömür boyu mutlu etsin” diye konuştu. (İHA)

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ