Çorum Mercek Haber

Kale Mahallesi’ne ‘Tahsilat ve Erişim Merkezi’ açılıyor

Kale Mahallesi’ne ‘Tahsilat ve Erişim Merkezi’ açılıyor

Çorum Belediyesi, vatandaşların fatura ödemelerinde kolaylık sağlanması için Kale Mahallesi’nde bulunan Çorum Belediyesi Kale Mahalle Spor Tesisinin içerisine Tahsilat ve Erişim Merkezi açıyor.

Buhara Kültür Merkezi ve Bahçelievler Kadın Kültür ve Sanat Merkezi bünyesinde Tahsilat ve Erişim Merkezinde hizmet vermeye başlayan Belediye, Kale Mahallesi’ndeki vatandaşlar için de kolaylık sağlamak amacıyla Tahsilat ve Erişim Merkezi açıyor.

Vatandaşların şehir merkezine gelmeden fatura ödeyebilecekleri, aynı zamanda istek ve taleplerini rahatlıkla iletebilecekleri Çorum Belediyesi Tahsilat ve Erişim Merkezi, 17 Ağustos itibariyle Kale Mahallesi’ndeki vatandaşlara hizmet vermeye başlayacak.

Vatandaşlar tahsilat merkezlerinde, su faturası, emlak, ilan – reklam vergisi, kartlı su sayacı dolumu gibi daha birçok hizmetten yararlanabilecek.

Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü, “Hızlı, verimli, etkin hizmet anlayışıyla çalışıyoruz. Vatandaşımızın daha hızlı, daha kaliteli hizmet alabilmesi ve hizmete erişimin kolaylaşması için Mahalle Spor Tesislerimizde Tahsilat ve Erişim Merkezleri kurduk. Bunlardan biri de Kale Mahallemizde bulunan Çorum Belediyesi Kale Mahalle Spor Tesisimizin içerisinde yer alacak. Pazartesi gününden itibaren de bu merkezimiz halkımızın hizmetine girmiş olacak. Hemşehrilerimize ve mahallemize hayırlı olsun” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ