Çorum Mercek Haber

Çorum Web TV’den rekor yayın

Çorum Web TV’den rekor yayın

Çorum Belediyesi tarafından kurulan Çorum Web TV, 15 Temmuz’da yaptığı canlı yayınlarla adeta rekor kırdı. Çorum Web TV, gün içerisinde farklı mekânlardan yaptığı 7 saat yayın ile Çorum’da bu zamana kadar yapılmış en uzun canlı yayını gerçekleştirdi.

En son teknoloji yayın cihazları ile Çorum’un en yeni web televizyonu olan Çorum Web TV, 15 Temmuz programlarını kurumsal sosyal medya hesaplarından anında Çorumlu izleyicilerle buluşturdu.

Çorum’daki kültür-sanat etkinlikleri ve gündeme dair en taze, en güvenilir, tarafsız programları izleyicilerle buluşturmayı amaç edilen Çorum Web TV, yaptığı yayınlarla büyük beğeni topladı.

Çorum’un tanıtımı konusunda da önemli çalışmalar yapacaklarını belirten Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde farklı mekânlardan yaptıkları yayınlarla etkinlikleri anbean izleyicilerle buluşturduklarını dile getirdi.

Çorum halkının Çorum Web TV’ye olan ilgisinin kısa sürede arttığını belirten Başkan Aşgın, “Belediyemiz bünyesinde kurulan Çorum Web TV hem insan kaynağı hem de teknik ekip ve ekipman bakımından şehrimizin en kaliteli web tv’lerinden biri haline geldi. Sadece Belediyemiz faaliyetlerini değil şehrimizin tanıtımını yapacak önemli yapımların da yayınını yapacak. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde büyük bir fedakârlıkla çalışan web tv ekibimizi kutluyorum.” şeklinde konuştu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ