Çorum Mercek Haber

Gurbetçi gençten acı haber

Gurbetçi gençten acı haber

Almanya’da yaşayan 26 yaşındaki Çorumlu gurbetçi Kağan Abdullah Sarı Çınar, Baesweiler kentinde geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Çorum’da uzun yıllar gazetecilik ve matbaacılık yapan ve daha sonra İzmir Seferihisar’a taşınan Ayşe Uncu’nun Almanya’da yaşayan ablası Semra Çınar ile eniştesi Abdullah Çınar’ın kızları Günay’ın 26 yaşındaki oğlu Kağan Abdullah Sarı, feci bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Şenol ve Günay çiftinin oğulları Kağan Abdullah’ın ölüm haberi, ailesi başta olmak üzere sevenlerinde büyük üzüntü yarattı.

Edinilen bilgiye göre; kaza, geçtiğimiz hafta sabaha karşı saat 03.50 sıralarında, Jüchen kavşağı ile Holz otoyolu kavşağı arasında meydana geldi.

Kağan Abdullah Sarı’nın kullandığı otomobil, bilinmeyen bir nedenle karşı şeritte ters yöne doğru gitmeye başlayınca, karşıdan gelen yine bir Türk’ün, 39 yaşındaki Alper Babur’un kullandığı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada, her iki sürücü genç yaşta hayata veda etti.

Çorum’un Dodurga ilçesine bağlı Alpagut Köyü nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen Kağan Abdullah Sarı Çınar, Baesweiler Fatih Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Alsdorf Kellersberg Müslüman mezarlığında toprağa verildi.

Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve tüm yakınlarına başsağlığı dileriz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ