Çorum Mercek Haber

AK Parti Merkez İlçe’den Ortaköy çıkarması

AK Parti Merkez İlçe’den Ortaköy çıkarması

Ak Parti merkez ilçe yönetim kurulu ve mahalle başkanları haftalık olağan toplantısı Ortaköy (Şapinuva) ilçesinde gerçekleştirildi.

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, yönetim kurulu üyeleri ve mahalle başkanları toplantı öncesi Ortaköy ilçesinde tarihi Şapinuva turistik bölgesi ve İncesu kanyonunu gezdiler.

Ortaköy Kaymakamı Murat Acar ve Belediye Başkanı Taner İsbir ile görüşen Başkan Akar, ilçenin tarihi ve doğal güzelliklerinin yanısıra sorunlarını ve geleceğe yönelik yapılması gerekenleri konuştu.

Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, Erhan Akar’a yöreye özgü el dokuması yastık ve heybe hediye etti.

İsbir, Çorum, Ortaköy yolunun 5 yıl içinde bitirileceğini, ilçe merkezinde park yeşil alanların artırılması yönünde çalışmalarının devam ettiğini, İncesu kanyonu ve yöresel ürünler dahil ilçeyi tanıtıcı bir çok yatırım yapıldığını, turizm çalışmalarının ve etkinliklerin ilçeye kazandırılması için çalışmalarının devam ettiğini, bu çalışmalarda Ak Parti Çorum milletvekilleri ve il ve ilçe başkanlarının desteklerini aldıklarını ifade etti.

Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir’in bizzat rehberlik yaptığı heyet, ilçenin tarihi ve doğal güzelliklerini gezerek ilçe hakkında bilgi edindi.

Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, yapmış olduğu açıklamada; “Merkez İlçe Teşkilatımızı, bu haftaki toplantılarında ilçemde ağırlamaktan büyük onur duydum. Bu toplantılar bir olmamızın devamını sağlıyor, ayaklarımızın yere sağlam basmasına yardımcı oluyor ve davamızın ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor. İnşallah bu birliktelik liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde yıllarca sürecektir. Başta Merkez İlçe Başkanımız Erhan Akar olmak üzere yönetim kurulu üyelerimize böyle bir toplantının gerçekleştirilmesi için ilçemizi tercih etmelerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Kaymakam Acar ve Belediye Başkanı İsbir ile yapılan görüşmede ilçeye gelecek turist sayısının artırılması, bölgede bulunan diğer turizm alanları olan başta Boğazkale, Alacahöyük ve Çorum merkez ile ulaşım ve paylaşım anlamında daha sağlıklı bir turizm alt ve üst yapısının oluşturulmasının önemine vurgu yaptı.

Gezi ve ziyaretlerin ardından açık alanda mahalle temsilcilerinin de katıldığı haftalık olağan merkez ilçe toplantısına geçildi.

Akar, toplantıda, ülke gündeminde Çorum için yapılan ve yapılması gerekenleri konuştuklarını, zaman zaman haftalık yönetim kurulu toplantılarını tarihi mekan ve ilçelere taşımayı ve buraların tanıtımına ve sorunlarını ilçe yönetimi ve mahalle başkanlarının da görmeleri adına önemsediklerini ifade etti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ