Çorum Mercek Haber

Magandalar uslanmıyor: yine düğünde dehşet…

Magandalar uslanmıyor: yine düğünde dehşet…

Düğün magandaları uslanmak bilmiyor. Adres yine Sungurlu, yine düğün ortamı.

Sungurlu’da bir düğün sırasında rastgele ateş açan bir şahıs, bahçesinde oturan bir vatandaşın bacağından yaralanmasına neden oldu.

Hatırlanacağı üzere 15 Ağustos Perşembe günü bayram tatili ve bir yakınlarının düğünü için Sungurlu’ya gelen 13 yaşında ki Muhammed Efe, Akçakent Mahallesi TOKİ konutlarında, düğünde arkadaşlarıyla oynadığı sırada başına isabet eden bir kurşunla ağır yaralanmış ve Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alınmıştı. Muhammed Efe halen yaşam mücadelesi veriyor.

Düğün magandaları tüm uyarılara ve yaşanan talihsiz olaylara rağmen düğünlerde havaya ateş etmeye, insanların canını yakmaya devam ediyor.

Edinilen bilgilere göre, yine bir düğünden atılan ateş sonrası Bahçelievler Mahallesi Belediye Toplu Konutları’ndaki evinde, bahçede oturduğu sırada bir kişiye mermi isabet etti. Bacağından yaralanan talihsiz adam, kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

Sungurlu’da yaşanan olay öncesi Mecitözü’nün Figani Köyü’nde de bir davulcu, mağanda kurşunu ile yaralanmıştı.

Düğün, nişan gibi eğlence organizasyonlarında yaşanan bu dehşet verici olayların ortak son bulması gerekiyor. Lütfen duyarlı olalım, düğünleri kana bulamayalım.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ