Çorum Mercek Haber

Tüm Bel-Sen, Nevzat Veldet ile mücadeleye devam…

Tüm Bel-Sen, Nevzat Veldet ile mücadeleye devam…

KESK’e bağlı Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (Tüm Bel-Sen) Çorum Şubesi’nin 7. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.

Turgut Özal İş Merkezi Belediye Konferans Salonu’nda düzenlenen genel kurulda mevcut Şube Başkanı Nevzat Veldet güven tazeleyerek tekrar şube başkanı seçildi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlanan genel kurula Eğitim-Sen Şube Başkanı Ali Ekber Beyaz, BES Şube Başkanı Emrah Azapçı, Tarım Orkam Sen Şube Başkanı Ali Türksal, Belediye-İş Çorum Şube Başkanı Mehmet Şen, Emek Partisi İl Yönetim Kurulu Ayhan Oğuz, Merkez İlçe Başkanı Feyzullah Aygün, Atatürkçü Düşünce Derneği Çorum Şube Başkanı Uğur Demirer ile çok sayıda Tüm Bel Sen üyesi katıldı.

Divan Başkanlığı’na Eğitim-Sen Şube Başkanı Ali Ekber Beyaz, katip üyeliklere ise BES Şube Başkanı Emrah Azapçı ve Tarım Orkam Sen Şube Başkanı Ali Türksal’ın getirildiği genel kurulun açılış konuşmasını yapan Şube Başkanı Nevzat Veldet, Tüm Bel-Sen’in kurulduğu günden bu yana “sendikasız demokrasi, toplu sözleşmesiz sendika olmaz” diyerek kamu emekçilerinin toplu sözleşme hakkını kullanması için mücadele ettiğini söyledi.

“Hangi siyasi görüşte olursak olalım hepimizin aynı gemide bulunduğu bir tane Türkiye olduğu gerçeğini unutmadan omuz omuza vermek, özgürlüğümüze ve demokrasimize sahip çıkmak zorundayız” diyen Veldet, Cumhuriyet’in kuruluş felsefesine dört elle sarılmanın önemine dikkat çekti.

Yapılan konuşmaların ardından seçimlere geçildi.

Tek liste halinde yapılan seçimde Tüm Bel-Sen Çorum Şubesi’nin yönetim kurulu listesi Nevzat Veldet, Şahin Çal, Kenan Şahin, Burhan Keklik, Naki Demirci, Deniz Mert Kuyu ve Ahmet Tarhan Türkeri’den oluşurken, üst kurul delegelerine ise Nevzat Veldet ve Kenan Şahin seçildi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ