Çorum Mercek Haber

Erkan Yıldız, adaylığını açıkladı

Erkan Yıldız, adaylığını açıkladı

İYİ Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Erkan Yıldız, 16 Şubat’ta yapılacak olan merkez ilçe kongresi öncesi başkanlığa tekrar aday oldu.

İYİ Parti Çorum İl Binasında düzenlediği basın toplantısı ile birlikte adaylığını açıklayan Erkan Yıldız, “Allah bize iktidar nasip ederse göreceksiniz, Çorum’un yıllarca kanını emenlerden yargı yolu ile hesap soracağız. Çorumun hak ettiği her iyi yatırımı Çorum’a getirmek bizlere nasip olacaktır inşallah” dedi.

Çok sayıda partilinin katıldığı basın toplantısında konuşan Yıldız, şunları söyledi:

KONGRE 16 ŞUBAT’TA

“Bugün burada toplanmamızdaki sebep 2. olağan merkez ilçe kongremizin müjdesini vermek. 16 Şubat 2020 tarihinde merkez ilçe kongresini yapmak üzere yönetim kurulu kararı alınmıştır. Bu toyumuza İyi Parti üyelerimizi, kıymetli delegelerimizi ve Çorumlu hemşerilerimizi davet ediyorum.

Kurulduğumuz ilk günden bu yana partimize ve sayın genel başkanımıza büyük baskılar kurulmasına rağmen yolumuzda ilerlemekten hiçbir vakit korkmadık, korkmayacağız. Bizler İYİ Partiliyiz, bu ülke iyi olana kadar mücadelemize devam edeceğiz. İyi Partili olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Partimiz kurulduktan kısa bir süre içerisinde baskın seçimlerle iktidarın tek korkusu ve tek alternatif olarak mücadelemizi verip meclisteki yerimizi almış bulunuyoruz. Teşkilatımızla birlikte bir söz verdik ve Genel Başkanımızı Cumhurbaşkanı seçeceğiz diye. Toplumun bütün kesimi ile birlik olduk.

EĞİLİP BÜKÜLMEDEN, ÇORUM İÇİN HİZMETE DEVAM

Çorumlu olmaktan gurur duyuyorum. Çorum ve Çorumlulara hizmet etmekten onur duyuyorum. Bugüne kadar şahsi menfaatlerim uğruna kimseye eğilmedim, bükülmedim, bundan sonrada asla eğilip bükülmeyeceğim. Bizim İyi Parti olarak amacımız iktidar olarak Çorum’a hizmet sunmaktır. Allah bize iktidar nasip ederse göreceksiniz, Çorum’un yıllarca kanını emenlerden yargı yolu ile hesap soracağız. Çorum’un hak ettiği her iyi yatırımı Çorum’a getirmek bizlere nasip olacaktır inşallah. Çorum’un çıkarları haricinde şahsım ve yönetimim adına söz veriyorum: hiçbir çıkarımız olmadan çalışacağız.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ