Çorum Mercek Haber

Ali Babacan 4 Ekim’de Çorum’da

Ali Babacan 4 Ekim’de Çorum’da

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Çorum Kurucu İl Başkanı Orhan Vargeloğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ı ziyaret ederek, 4 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek olan 1. Olağan İl Kongresi davetiyesini takdim etti.

DEVA Partisi İl Başkanı Orhan Vargeloğlu, Ali Babacan’ın 4 Ekim Pazar günü Çorum’a geleceğini bildirdi.

Partisinin 1. Olağan İl Kongresine katılmak üzere Çorum’a gelecek olan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın kongrenin ardından parti İl Binasını ziyaret edeceğini ve Gazi Caddesi’nde esnaf ziyaretlerinde de bulunacağını kaydeden Orhan Vargeloğlu, Pazar günü saat 14.00’de Anitta Otel’de gerçekleştirilecek olan kongreye tüm Çorum halkını davet etti.

Deva Partisi Çorum İl Başkanı Orhan Vargeloğlu, İl Başkan Yardımcıları Halil Afşar Cihad Eker ve Orhan Veli Yalçın, Deva Partisi genel merkezinde, 4 Ekim 2020 tarihinde yapılacak Çorum 1. Olağan İl kongresi programı için Deva Partisi Teşkilat İşleri Başkanı Nihat Ergün, Seçim İşleri Başkanı İdris Şahin, Halkla İlişkiler Başkanı Ali Rıza Babaoğlan, Kurumsal İletişim & Tanıtım Başkanı Sanem Oktar ve İdari & Mali İşler Başkanı Mustafa Uçak ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantı akabinde Genel Başkan Ali Babacan’a, ilimizde yapılan çalışmalar ile ilgili kısa bir brifing verildi. Genel Başkan Babacan’a il kongre davetiyesi elden takdim edildi.

Vargeloğlu, Anitta Otel’de yapılacak kongreye;Genel Başkan Ali Babacan ile birlikte Nihat Ergün ve İdris Şahin’in de aralarında bulunduğu kalabalık bir genel merkez kurucu heyeti ve çevre il başkanlarının da katılacağını açıkladı.

Vargeloğlu ayrıca, tüm Çorumlulara Ali Babacan’ın selam gönderdiğini iletti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ