Çorum Mercek Haber

Ulukavak Spor Tesisi hizmete açıldı

Ulukavak Spor Tesisi hizmete açıldı

Çorum Belediyesi, Kale Mahallesi’nin ardından Ulukavak Mahallesi’nde de yapımı tamamlanan spor tesisini halkın hizmetine açtı.

2 bin 400 metrekare alana kurulan ve yaklaşık 3 milyon TL’ye mal olan Ulukavak Mahallesi Spor Tesisi için açılış töreni düzenledi.

Açılış törenine; Vali Mustafa Çiftçi, AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ve Erol Kavuncu, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, eski Çorum Milletvekili Adnan Türkoğlu, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, İl Genel Meclis Başkanı Osman Günay, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal, Ticaret Borsası Başkanı Naki Özkubat, MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, CHP Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Recep Gür, kurum müdürleri, STK temsilcileri, Ulukavak mahallesi sakinleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende bir açılış konuşması yapan Ulukavak Mahallesi Muhtarı Hanefi Özdemir, tesisin Çorum’a kazandırılmasında emeği geçen Çorum Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’a teşekkür ederek; “Ulukavak Mahallesi olarak Akşemseddin Caddesi’nin açılmasını ve Pazartesi Pazarı’nın düzene sokulmasını istiyoruz” dedi

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ise “Bizim her yerde söylediğimiz bir şey var. Biz bu görevi aşkla yürütüyoruz. Bizim kavgayla, gürültüyle, didişmeyle işimiz yok. Milletine aşık olan, memleketine aşık olan adam nefsi bir kenara koymuş adamdır” diye konuştu

Aşgın, “sportif faaliyetlerimize her yıl 15 binden fazla hemşehrimiz katılıyor. Şehrimize kazandırdığımız yeni spor tesisleriyle daha çok insanımızı sporla buluşturacağız” ifadesini kullandı.

Vali Mustafa Çiftçi de tesisin Çorum’a kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek; “Göreve geldiği günden beri aşkla, şevkle çalışan ve ilimizin ihtiyaçlarını giderme noktasında çalışmaya da devam eden Halil İbrahim Aşgın’a nice güzel hizmetler nasip olmasını niyaz ediyorum. İnşallah bu tesisimiz burada bir eksikliği giderecektir.  Bu tesisimiz burada yaşayan vatandaşlarımıza daha nezih bir ortamda spor yapma imkanı sağlayacaktır.  Ayrıca gençlerimizi ve çocuklarımızı zararlı alışkanlardan korumaya ve geleceğin başarılı sporcuların yetişmesine vesile olacaktır” şeklinde konuştu

Konuşmaların ardından Vali Mustafa Çiftçi ve protokol üyeleri tesisi gezerek bilgi aldı. Açılışa özel öğrencilerin gösterilerini izleyen protokol üyeleri, öğrencileri tebrik ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ