Çorum Mercek Haber

Bir yardım da Gülabibey’den

Bir yardım da Gülabibey’den

Gülabibey Mahallesi Muhtarı Hasan Belli tarafından Elazığ ve Malatya’da meydana gelen depremden etkilenen depremzedeler için yardım kampanyası başlatıldı.

Elazığ ve Malatya’da yaşanan deprem sonrası depremzedelere yardım çığ gibi büyürken, bir yardım da Gülabibey Mahallesi sakinlerinden geldi.

Muhtar Hasan Belli öncülüğünde başlatılan kampanyaya mahalle sakinlerinin ilgisi oldukça yüksek oldu. 

Başlatılan yardım kampanyasının ilk gününde bir tır depremzedelere göndermek için mahalle sakinleri tarafında yüklendi.

Kampanya hakkında bilgi veren Muhtar Hasan Belli, “Bizler Elazığ ve Malatya’daki hemşerilerimizin bu gününde yanında olmayı boynumuzun borcu olarak biliriz. Mahalle halkımıza böyle bir kampanya başlattığımızı duyurur duyurmaz yardımlar yağmaya başladı. Gönlü ve yüreği kocaman mert ve cömert hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. İlk tırımızı depremzede kardeşlerimize göndermek için hazır hale getirdik. İkinci tırımızı da yüklemeye başladık. Tüm halkımızı kampanyaya duyarlı olmaya davet ediyoruz. Bugün onlara yarın bize düşüncesiyle hareket etmemiz lazım” dedi.

Toplanan yardımların Cuma günü Cuma namazından sonra Rüstem Eren Parkı’ndan mahalle sakinlerinin katılımıyla dualarla yola çıkaracaklarını duyuran Belli, “Yardımlarınızı, depremzede kardeşlerimize, hiçbir ücret almayarak, tırları ile taşıyacak olan nakliyeci Alper Kılcı ve Haşim Yağlı kardeşlerime çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu. 

Belli son olarak, depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet dilerken, yaralılara ise acil şifalar diledi. 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ