Çorum Mercek Haber

3. Kurumlararası Spor Şöleni başlıyor

3. Kurumlararası Spor Şöleni başlıyor

Çorum Belediyesi, geleneksel hale getirdiği, Kurumlararası Spor Şölenini başlatıyor.

Belediye, bu yıl da Kurumlararası Spor Şöleni düzenliyor. İl merkezi ve ilçelerdeki kurumlarda, sivil toplum kuruluşlarında çalışanların da katılabileceği spor şöleninin bu yıl üçüncüsü düzenleniyor.

Sportif faaliyetleri “Önce ahlak, sonra spor” düsturuyla sürdürdüklerinin altını çizen Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “belediye olarak toplumun tüm kesimlerine hitap eden, insanlarımıza dokunan çalışmalar yapıyoruz. Kültürel alanda, sosyal alanda önemli hizmetlerimiz var. Her yaş gurubundan hemşehrimizin katılacağı etkinlikler düzenliyoruz. Belediyemizin önemli çalışmalarından biri de sportif faaliyetler ve spor yatırımlarımız. Sportif faaliyetlerimizden biri de Kurumlararası Spor Şölenimiz. Bu yıl üçüncüsünü gerçekleştireceğimiz Kurumlararası Spor Şölenimizde sporcu kardeşlerimiz voleybol, masa tenisi, satranç, bowling ve dart branşında düzenlenen müsabakalara katılacaklar. Bu faaliyetimizin asıl amacı da kurumlarımızda, sivil toplum kuruluşlarımızda görev yapan kardeşlerimiz arasında arkadaşlık, dayanışma, kaynaşma köprüleri kurmak” dedi.

Başkan Aşgın, Çorum’da daha çok insanı sporla buluşturmak istediklerini söyleyerek Kurumlarda ve sivil toplum kuruluşlarında çalışanları spor şölenine davet etti.

3 -10 Şubat arası kayıtların alınacağı spor şöleninin başvuruları Turgut Özal İş Merkezi 4. katta bulunan Spor İşleri Müdürlüğünde alınıyor. Kura çekimi ise 13 Şubat saat:14.00’da Turgut Özal Konferans Salonunda gerçekleştirilecek.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ