Çorum Mercek Haber

Engellilerin yeni birliktelik adresi: Engelsiz Yaşam Derneği

Engellilerin yeni birliktelik adresi: Engelsiz Yaşam Derneği

Çorum’da geçtiğimiz yıl kurulan Çorum Engelsiz Yaşam Derneği’nin hizmet binası törenle açıldı.

Kısa adı ÇEY-DER olan Çorum Engelsiz Yaşam Derneği, düzenlenen törenle yeni binasına kavuştu.

9 Nisan 2018 tarihinde  Ertuğrul Kazak başkanlığında kurulan Çorum Engelsiz Yaşam Derneği, bundan böyle faaliyetlerini  Büyük  Zafer Çarşısı Kat:3  No:147 adresinde sürdürecek.

Açılış törenine; Belediye Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü, CHP İl Başkan Vekili Güngör Atak, CHP Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender, CHP İl Genel Meclisi Grup Başkanvekili Yıldız Bek, CHP Merkez İlçe yöneticileri, CHP Kadın Kolları Başkanı Gülhan Eke, Atatürkçü Düşünce Derneği Şube Başkanı Uğur Demirer ile çarşı esnafı ve davetliler katıldı.

Açılışa katılan davetlilere teşekkür eden Çorum Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Ertuğrul Kazak, derneğin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

“ENGELLİLER İÇİN YENİ BİR YAŞAM PENCERESİ AÇACAĞIZ”

Çorum’da yaşayan engellilere yeni bir yaşam penceresi açmak, engellilerin sosyal hayata aktif olarak katılmasını sağlamak, engellilerin sesi olmak, aralarında dayanışma kurmak ve paylaşımda bulunmak  için yola çıktıklarını anlatan Dernek Başkanı Ertuğrul Kazak, ÇEY-DER’in aktif olarak sosyal hayatta var olmaya çalıştığını vurguladı.

Kazak; “Engellilerin yaşadığı sorunların mevcut olduğu her yerde, her ortamda, sorunlarımızı çözmek için varlığımızı göstermeye çalışıyoruz. Muhataplarımız, kamu yöneticileri, yerel yöneticiler, kamu kurumları, işletmeler, özel iş yerleri ve birlikte yaşadığımız Çorum’da yaşayan tüm engelli kardeşlerimizi, engelli yakınlarını ve engelli gönüllülerini, derneğimize davet ediyoruz.  Birlikteliğimiz gücümüzü, gücümüz ise sorunlarımızın etkin bir şekilde çözülmesini sağlayacaktır. Mücadele azmimiz ve kararlılığımız, hiç bir engel tanımaz”  ifadelerini kullandı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ