Çorum Mercek Haber

Kemal Tepe’den kutlama ziyareti

Kemal Tepe’den kutlama ziyareti

Mecitözü Dernekleri Federasyonu (MECFED) Başkanı Kemal Tepe, Çorum Mercek Haber’e kutlama ziyaretinde bulundu.

Mercek Haber İnternet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kubilay Olcan ile bir süre sohbet eden Kemal Tepe, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak, geçtiğimiz aylarda yayın hayatına başlayan Mercek Haber’e başarılar diledi.

Yerel basının önemi üzerinde durarak, internet gazeteciliğinin günümüzde büyük gelişmeler katettiğini ifade eden Kemal Tepe, haber ve değerlendirmelerin artık sosyal medya üzerinden daha geniş kitlelere ulaştırılabildiğini ifade etti.

“HAYIRSEVERLERLE MUHTAÇ AİLELER ARASINDA KÖPRÜ VAZİFESİ GÖRÜYORUZ”

Federasyon olarak Mecitözü İlçesinde herhangi bir ayrım yapmadan, kimseyi ötekileştirmeden, toplumun tüm kesimlerini kucaklayarak sosyal, kültürel, sportif ve manevi hizmetler yaptıklarını bildiren Kemal Tepe, bundan sonraki süreçte de etkin çalışmalar içerisinde yer alacaklarını kaydetti.

Tepe, hayırsever insanlarla, yoksullar, herhangi bir konuda mağduriyet yaşayan insanlar arasında köprü vazifesi gördüklerini anlattı.

Tepe, “İlçemizde hali vakti yerinde olmayan bir çok aile bulunmaktadır. Federasyonun olarak ikinci el ya da yeni eşyaları ihtiyaç sahiplerine iletmek, onları bir nebze olsun sevindirebilmek için çalışmalara devam ediyoruz. Ancak bize eşya vermek isteyen hemşerilerimizden aldığımız eşya ya da giysileri koyacağımız bir depomuz bulunmamaktadır. Çorum’da ya da ilçemizde depoya ihtiyacımız var. Bize yardımcı olmak isteyenlerin bize ulaşmalarını rica ediyoruz. MECFED olarak kendi imkanlarımızla ya da duyarlı insanların maddi destekleri ile elimizden geldiğince talepleri karşılamaya çalışıyoruz. Eşya ihtiyacı olan veya eşya vermek isteyenler bizimle irtibata geçsinler bir aileyi sevindirebilirsek ne mutlu bizlere” diye konuştu.

Konuyla ilgili olarak Kemal Tepe’ye 0541 912 66 00 / 0538 967 22 07 nolu telefonlardan ulaşılabilecek.

Genel Yayın Yönetmeni Kubilay Olcan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kemal Tepe’ye teşekkür etti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ